vinyl

Få musikken ud af dine vinyler, inden det er for sent

Få musikken ud af dine vinyler, inden det er for sent

Det er fantastisk dejligt, at der er begyndt at blive trykt så meget ny musik på vinyler, fordi lyden bare er i en helt exceptionel kvalitet på dette medie.

Man oplever også, at musikken bliver genoptrykt, fordi de tidligere udgaver er udsolgt, og nu er de blevet eftertragtede igen, så der er stor forretning i at lave den slags, da samlere og musikkendere er villige til at betale gode penge for den slags.

Du kan få forøget din vinylsamling på https://www.gaffashop.dk/ 

Det gør så også, at man mennesker støver deres gamle vinylsamling af, eller de går til deres forældre eller bedsteforældre for at høre, om de vil afgive deres gamle plader; det medfører så som regel også, at man lærer en hel masse ny/gammel musik at kende, som man ikke var bekendt med.

Man går også på jagt på loppemarkeder og andre steder for at gøre en god handel af vinyler.

De gamle vinylers musik skal bevares

Men selvom man måske vælger at genoptrykke gamle vinyler, så er det jo ikke det samme som den oprindelige udgivelse, der kan være svær – og dyr – at få fat i.

Men det kan jo også bare være en mindre kendt plade, som man holder af, og som man har haft i rigtig mange år, og den skive er nu ved at blive slidt.

Det er lidt uheldigt, hvis den vinyl så går i stykker, specielt hvis man ikke ved, hvor der findes en kopi af den.

Derfor kan det komme en til gavn senere, hvis man finder nogle maskiner, der kan tage musikken fra vinylen og gøre den digital nu, så man kan bevare den på den måde.

Det kan godt være, at kvaliteten så vil dale ved denne overførsel, men i det mindste ender man med at bevare den, og det er trods alt det vigtigste ved denne proces.