kloakservice kalundborg

Få opgraderet din kloak

Få opgraderet din kloak

advertorial

I dag er vores kloaksystem udsat for stor pres. Både fordi vi bliver flere og flere, går i bad mere, men også fordi at vores vejr har ændret sig. I dag kommer der langt mere vand og ofte på kort tid. Det som populært går under begrebet skybrud. Det gør, at vores behov for vores kloaksystem har ændret sig, da de skal kunne tage imod langt mere vand end tidligere. 

Der kan du få hjælp til af din kloakmester, han kan sikre at din kloak er up to date. Det er vigtigt at huske at det er din pligt som ejer af et hus eller sommerhus, at din kloak fungerer upåklageligt. Du kan blandt andet søge på kloakservice i Kalundborg. 

kloakservice kalundborg

Derfor er kloakken så vigtig

Vores kloak er vigtig for vores almen sundhed. Inden vi fik en kloak, og vores er kun 150 år gammel og endnu er alle huse ikke tilsluttet, blev vores affald samlet op af hestevogne. I København blev det kørt ud til Amager og det er her øen har fået sit øgenavn. Lorteøen. Senere kunne øens landmænd komme og hente gødning, som de kunne bruge på deres marker.

At have et velfungerende kloaksystem er vigtigt og er du i tvivl, eller blot nysgerrig kan du med fordel slå den sorte død op. Pesten i middelalderen blev spredt af rotter som levede af det affald, der blev smidt ud af vinduerne og hele 25% af Europas befolkning døde af pest. Udelukkende fordi der ikke var en ordentlig kloaksystem og man ikke viste hvordan sygdomme spredte sig. 

Det samme gælder selvfølgelig i dag, så derfor er det vigtigt at vores kloaksystem fungerer upåklageligt. 

Du må ikke selv rense og arbejde med din kloak, udover at sikre at vand mm. kan komme ned. Det betyder at du blandt andet bør rense dine tagrender med jævne mellemrum.