hotstone

Find udstyr og tilbehør til hotstone massage online

Find udstyr og tilbehør til hotstone massage online

Leder du som massør altid efter nye måder hvorpå du kan forkæle dine klienter? Så bør du prøve hotstone massage.

Hvad er hotstone massage?

hotstone massage er, som navnet måske antyder, en massage form i hvilken der anvendes varme sten. Der er selvfølgelig ikke tale om skarpe, ru eller kantede sten, men lava sten som er slebet runde og glatte. Disse sten kan varmes op ved hjælp af et dertil indrettet apparat, så at de opnår en god temperatur som ikke gør skade på huden.

Når massøren ruller de varme sten hen over huden vil varmen fra de cirka halvtreds grader varme sten trænge ind i musklerne og blødgøre dem, således at spændinger og myoser opløses. Samtidig vil blodgennemstrømningen i området øges mærkbart, hvilket du vil kunne føle i din krop. Og så understøtter hotstone massage den naturlig udrensning af affalds stoffer gennem dit lymfe system.

Hvis du som massør ønsker at anvende hotstone massage som en del af din praksis, er det vigtigt at du først sætter dig grundigt ind i hvorledes en sådan udføres. Og dernæst bør du anskaffe dig et sæt godkendte og velegnede sten til hotstone massage samt et varmeapparat som kan varme disse sten op til en passende temperatur. På den måde sikrer du at dine hotstone massage behandlinger bliver en succes.

Hvor kan jeg finde sten og øvrigt udstyr til hotstone massage?

Hos Altermed Wellness finder du altid det nyeste og mest moderne behandler udstyr – her under remedier og tilbehør til massage behandlinger. Altermed Wellness har i deres online shop et velassorteret udvalg af hotstone massage sten samlet i sæt samt enkelt sten med hvilke du kan supplere din samling.

Du finder også varmeapparater, belly bags, varmetasker og instruktions videoer til hotstone massage. Du kan se alle de forskellige sten samt tilbehør til hotstone massage på altermed.dk