motocross udstyr

Hvor kan man opmagasinere alt ens motocross udstyr?

Hvor kan man opmagasinere alt ens motocross udstyr?

Hvis man mener det motocross alvorligt, så har man også rigeligt med motocross udstyr – men det afføder også ofte et andet kendt problem: hvor skal man gøre af det?

For det er jo ikke det hele, man har brug for til hvert ræs og til hver træning, og når man skal ud at køre, så har man også en trailer med, hvor det nødvendige udstyr er, så man er ret så godt dækket ind.

Men i mellemtiden har man jo en røvfuld andet udstyr, som måske ikke egner sig til det ræs, eller som man ikke skal bruge til den træning, hvorfor man ender med at have en hel del på hånden.

Ja, noget kan man skille sig af med, sælge eller give bort, men hvis det virker fint nok, og man kan risikere at skulle bruge det senere, hvad gør man så?

Forslag til at gøre af motocrossudstyr

For din garage derhjemme er nok ved at være fyldt op med at det udstyr, og hvis I er flere under samme tag, der dyrker samme interesse, så kan det virkelig begynde at fylde godt til.

Og det er jo ofte beskidt, medmindre det er nyt, så det kan sjældent komme ind i de pænere gemakker i hjemmet.

En idé er måske at have det i et skur, man bygger eller har, hvor man så låser det godt inde og isolerer stedet, så det skiftende vejr ikke påvirker det.

Måske kender man nogle, der kan have det udstyr stående, som man ikke bruger så tit.

Ellers har man måske råd til at betale sig fra opmagasineringen et eksternt sted hos et firma, hvor man kan komme og gå, som det passer end, når man skal hente udstyret.

En løsning kan måske også være en tank, beholder eller lignende ude ved en given banen, man besøger tit, hvor man kan få lov til at opmagasinere ens motocross-udstyr.