leje af fadølsanlæg

Lej et fadølsanlæg til din fest!

Lej et fadølsanlæg til din fest!

Skal der være fest? Så skal du da aldrig gå ned på udstyret! Der skal være de rette mennesker, gode omgivelser og selvfølgelig øl. Man kan kalde øllen for Danmarks uofficielle nationaldrik, og det er også klart forståeligt. Den typisk alkoholiske drik, produceret gennem brygningsproces, er karakteristisk i hele verden, og fås på størstedelen af alle restauranter og caféer. Dermed er det også genialt at starte festen med en dåseøl. Eller måske bør det ikke være på dåse eller flaske? Til din fest kunne du tage skridtet videre og leje et fadølsanlæg. Anlægget er en smart og nærmest nødvendig løsning til en stor fest. I denne kan du få mange liter af selskabets yndlings øl, der nok skal holde festen kørende i mange timer. Når du lejer dit fadølsanlæg, bør du handle hos et loyalt festudlejnings firma. Her anbefales Ringsted Festudlejning.

Det bedste fadølsanlæg

Hos Ringsted Festudlejning kan du leje fadølsanlæg til din fest. Deres øl beholdere, også kaldt fustager, er på 30 liter af enten Royal Pilsner eller Royal Classic. Det svarer til ca. 3 kasser øl. Det er også muligt at leje andre øl gennem samtale med udbyderen. Udover fustagen, kan du leje selve tappehanen til fadøllen, så det er nemt at tilføre drikken direkte til glasset. Så bliver det vist ikke nemmere? Når udstyret leveres vil en af de erfarne medarbejdere tilbyde en instruktion af anlægget. Det bliver nemt at bruge, og her er der ingen dumme spørgsmål.

Hvis Ringsted Festudlejnings gennemtænkte udvalg af fadølsanlæg ikke er nok, så har du også mulighed for at leje telte, borde, stole og diverse tilbehør til øl-indtaget. Det er oplagt at købe plastikglas eller leje krus til festen. Der skal jo ikke mangle noget? 

Så hvorfor ikke hoppe ind til Ringsted Festudlejning og få stablet den bedste fest på benene? De er erfarne, og deres produkter er af den rette kvalitet til dit arrangement.

Skål!