selskabslokaler

Med selskabslokaler bliver der ikke problemer med antallet af gæster

Med selskabslokaler bliver der ikke problemer med antallet af gæster

Man kan nok ikke komme udenom, at når man skal holde et arrangement, så ser man jo på, hvem der skal med.

Her ser man lidt på ens omgangskreds som en skydeskive, hvor man selvfølgelig inviterer dem, som er nærmest en, som jo nok er familien.

Så har man nogle rigtig gode venner, så nogle almindelige venner – hvoraf nogle kan være kollegaer – og så er der måske barndomskammerater, tidligere kollegaer med videre, som man kommer længere ud fra centrum af skydeskiven.

Det vil se lidt forkert ud, hvis man inviterer nogle, der er langt væk, mens man forbigår nogle, der er tættere på: medmindre det er en bestemt anledning, hvor man skal have en speciel relation til den, der holder anledningen.

Og så er der jo nok altid nogle, der melder afbud, men må man så bruge deres aflyste pladser til nogle andre – eller vil det også se forkert ud?

Bekymr dig ikke om omfanget af besøgende, når man bruger selskabslokaler

Det kan næsten ende i skænderi med ens bedre halvdel, hvis man inviterer én, mens man ikke inviterer den anden, for den slags slipper som regel let ud, når man tænker på de sociale medier – og fordi omgangskredser taler sammen og overlapper med andre.

Man har bare ikke plads derhjemme, og man kan heller ikke få plads i haven, og man kender ikke nogle, der vil lægge hus til eller har anden grund til det.

Men du skal ikke bekymre dig om den slags, hvis du vælger at holde denne anledning i nogle selskabslokaler, hvor du finder et, der passer i størrelse til din anledning.

Det kunne være blandt selskabslokaler i Roskilde, hvor det mest logistisk giver mening at holde dette arrangement.

Så kan man næsten invitere alle dem, man vil, uden man skal være bange for at komme til at negligere nogle.