billig maler

Overlad maling af bolig til en billig maler

Overlad maling af bolig til en billig maler

Skal huset eller lejligheden shines op med frisk farve? Så bør du overveje at få fat på en faglært maler.

Kan det godt betale sig at hyre en professionel maler?

Det kan måske virke som en stor mundfuld at skulle ud og betale penge for at få malet sin bolig. Måske vurderer du, at det samlede væg areal ikke er større, end at du nemt kan klare det selv, uden det store tidsforbrug eller voldsomme udgifter. Men her skal du tænke på, at et stykke smukt og holdbart malerarbejde ikke er gjort ved at smøre noget maling ud på en væg.

Hvis dine vægge, lofter, paneler, skabslåger, vindueskarme og andet øvrigt træværk i dit hjem skal blive smukt og strålende – og forblive sådan i mange år fremefter – skal der et større stykke forarbejde til. Sidder der gammelt væv eller tapet på væggene, skal dette først pilles ned, hvis du ønsker at opnå et optimalt resultat. Der er ingen garanti for, at pudset inde under tapeter er intakt – og er det meget medtaget, kan det være nødvendigt at pudse væggen op på ny. Det kan også sagtens være, at væggen har bedst af en fuldspartling. Og så skal du under alle omstændigheder have fat på en dygtig maler med det rette stabile håndelag.

 

Selv om du ikke skal ud i noget med at fjerne gammelt vægbeklædning, skal du alligevel forberede dine vægge på maling. De skal slibes med sandpapir og grundes med Mikrodispers for at det nye lag maling kan binde ordentligt, og resultatet bliver pænt og ensartet. Det samme gør sig gældende for al indvendigt træværk – og så kigger du alligevel på et utroligt omfattende og tidkrævende projekt. Oven i den forbrugte tid skal du så lægge udgifter til materialer og udstyr. Og så vil det efterhånden stå klart, at du lige så godt kan hyre en dygtig maler.

Du kan få et godt tilbud på en billig maler på Malerkanonen.dk