Verner Panton bordlampe

Verner Panton på ben

Verner Panton på ben

Den elskede Verner Panton Flowerpot på ben har samme smukke design og finesser som den hængende, men er mere fleksibel i forhold til placering og giver et strejf af modernitet og nytænkning til indretningen.

Flowerpot på ben

Den ikoniske Flowerpot lampe fra den store, danske designer Verner Panton findes også som bordlampe og har med sit ben en ekstra halvkugle i form af en fod. Flowerpotten på ben består således visuelt af 3 halvkugler i stedet for 2 som i den kendte pendel-udgave. I blandt de mange nye farver, der hvert år udvider farvepaletten, findes nu også matte versioner af den populære bordlampe. En mat Flowerpot lampe giver et mere moderne udtryk i indretningen, mens den traditionelle blanke skaber et retropræget look. Selvom ledningen på en bordlampe ofte er mere skjult end ved en loftslampe, er det en god detalje at vælge en stofledning i samme farve som lampen. Moderne stofledninger er lige så sikre som plastikversionen, og giver et et større præg af kvalitet. 

Mere funktionelt design…

Brug din Verner Panton bordlampe de steder, hvor du har brug for hyggebelysning eller en lampe til at lyse et mørkt hjørne op. Karakteristisk for Flowerpot lamper er den manglende risiko for at blive blændet, så du kan uden problemer vælge at placere din bordlampe højt på toppen af en skænk eller en reol. Pantons smukke designlampe er dekorativ fra alle vinkler, og den let rødlige nuance på indersiden af skærmen skaber et blødt og behageligt lys. Bordlampeudgaven af Flowerpot lampen er klassisk som lampe på skrivebordet eller på sidebordet ved sofaen, men som natlampe på sengebordet eller lav gulvlampe ved siden af loungesofaen får det klassiske lampeikon helt nyt liv. Hold dig ikke tilbage med at afprøve forskellige placeringer af bordlampen – alt du behøver er en plan overflade at stille lampen på og et strømstik i nærheden.